műanyag ablakok

DRUTEX MŰANYAG ABLAKOK                                         

 

iglo5       

  

Nagyon jó hőszigetelési paraméterek vonzó áron, amelyek sokkal jobban lehetővé teszik a lakás hőveszteségének csökkentését.
1. Innovatív és szuper dizájn.
2. A magas biztonsági szintet két betörésgátló csavar garantálja alapkivitelben.
3. Széles színválaszték, amely számos belsőépítészeti stílust tesz lehetővé.
4. Nagyon jó termikus paraméterek, amelyek az optimális szerkezetnek és az EPDM tömítésnek köszönhetően hőmegtakarítást biztosítanak.
5. Jó hangszigetelési paraméterek, amelyek garantálják az akusztikus kényelmet.
Profil:
A keret és a szárny 5 kamrás profiljai kizárólag A-osztályú alapanyagból készülnek, 70 mm beépítési mélységgel.
Üveg:
Üvegezési vastagság 40 mm-ig. Egykamrás üvegcsomag Ug = 1,0 W/(m 2 K) hőátbocsátással a szabványban szereplő PN-EN674 szabvány szerint. Lehetőség három üvegcsomag felvitelére Ug= 0,6 W/(m 2 K); lehetőség van fokozott hangszigetelő, edzett, biztonsági, betörésgátló, dísz- vagy napvédő üvegek felvitelére.
Szerelvények:
MACO MULTI MATIC KS alapfelszereltségben két betörésgátló csavarral. Silber-Look bevonat és vonalalakú homorítások espagnolette-ben, opcionálisan zsanérok rejtve az illesztési bevágásban; RC 2 és RC 2N betörésgátló osztályú megoldások, emelőszárnyú ablak és a fogantyú hibás elhelyezése blokkolja *, mikroszellőztetés egy résben**.

*Az ablak magasságától függően
**dönthető és forgatható ablakokhoz

Iglo energy      

    

Tökéletes megoldás igényes Ügyfeleink számára! Modern dizájn, innovatív technológia és magas energiahatékonyság, amely alacsonyabb fűtési számlát biztosít!
Profil:
7 kamrás keret és szárnyprofilok kizárólag alapanyagból A-osztályban 82 mm beépítési mélységgel.
Üveg:
Maximális üvegvastagság 48 mm-ig. Üvegcsomag 4/18/4/18/4 Ug = 0,5 W/(m 2 K) szabvány szerint; – az Ug = 0,3 W/(m 2 K) kriptonnal töltött négyüveges csomag felvitele ; fokozott hangszigetelő, edzett, biztonsági, betörésgátló, dísz- vagy napvédő üveg felhordásának lehetősége.
Szerelvények:
MACO MULTI MATIC KS alapfelszereltségben két betörésgátló csavarral. Silber-Look bevonat és vonalalakú homorítások espagnolette-ben, opcionálisan zsanérok rejtve az illesztési bevágásban; megoldások az RC 2 és RC 2N betörés elleni osztályba, emelőszárnyú ablak és a fogantyú hibás elhelyezése blokkolja *, mikroszellőztetés egy résben **.

*Az ablak magasságától függően
**dönthető és forgatható ablakokhoz

 

REALTHERM MŰANYAG ABLAKOK        

Optimum műanyag ablakok   

                                           


Egyszerű és takarékos megoldás kiváló hő- és hangszigetelő képesség mellett. Professzionális minőségű műanyag ablak rendkívül jó ár-érték aránnyal!

Az 5 légkamrás Optimum műanyag ablak kiváló választás, ha nem szeretne a minőségben kompromisszumokat kötni, ugyanakkor a kedvező árfekvés is lényeges szempont az Ön számára. Elsősorban modern stílusú épületekhez, panel- és hétvégi házakhoz, nyaralókhoz kitűnő megoldás.

Fő terméktulajdonságok:

Beépítési mélység (profilvastagság): 71 mm

Üvegezés: 24-36 mm, két vagy háromrétegű kivitelben

Hangszigetelés: 38dB-ig fokozható (3 rétegű, 36 mm vastag üvegezés esetén)

Hőszigetelés:

Üvegezés:
Ug = 0,7 W/m2K (3 rétegű, 36mm vastag üvegezés esetén)

A teljes műanyag ablakrendszer hőátbocsátási képessége:
Uw = 0,96 W/m2K (kétrétegű, 24 mm-es alapkivitelben: 1,2 W/m2K)

 

Biztonság: dupla rögzítésű üveglécek, Multi-Matic vasalatrendszer; opcióktól függően akár RC2-es biztonsági fokozat is elérhető

Szárnyprofil: egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színváltozatok: műanyag ablak fehér alapszínnel vagy felárral választható 36 féle divatos színváltozatban (klasszikus és modern színek, stílusos fa- és fémutánzatok)

Elegant máanyag ablakok 

 


Prémium minőség megfizethető áron! A 6 légkamrás Elegant műanyag ablak ideális választás az Ön számára, ha új építésű, hőszigetelt házába keres nyílászárót, és kiemelten fontos, hogy új műanyag ablaka még a legszigorúbb biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is megfeleljen. Újrahasznosított Eco Power Core alaptestnek köszönhetően az alumínium ablakok környezetbarát alternatívája. A funkcionalitáson túl a design sem elhanyagolható szempont: derékszögben elhelyezett üveglécek, minimalista kialakítás, nagy stabilitású ablakok, eddig soha nem látott panoráma, és ami a legfontosabb, kiemelkedő hőszigetelés.

Fő terméktulajdonságok:

Beépítési mélység (profilvastagság): 76 mm

Üvegezés: szélesebb, 2 és 3 rétegű, akár 52 mm-es üvegvastagság. 20 mm mélyen beépítve a profilba, mely biztosítja a párásodás elleni extra védelmet.

Hangszigetelés: felszereltségtől függően akár 46 dB-ig fokozható

Hőszigetelés: a műanyag ablakon körbefutó minőségi, hármas tömítés kitűnő hőszigetelést, továbbá fokozott szélállóságot és vízzárást garantál. Akár Uw= 0,72 W/m2K érték is elérhető.

Biztonság: dupla biztonsági zárócsap és zárfogadó; kiemelés gátló vasalattal felszerelve

Szárnyprofil: egyenes és íves vonalvezetésű szárnyprofil

Színváltozatok: klasszikus, fehér alapszínnel vagy 50 féle stílusos dekorfóliával.

 

Synego műanyag ablakok


Prémium minőség elérhető áron! A Synego ablak ideális választás az Ön számára, ha az optimalizált hőszigetlelés mellett könnyen tisztán tartható nyílászárót keres. A HDF (High Definition Finishing) formula titka a speciális összetétel, mely érezhetően simább és csillogóbb fehér felületet eredményez.

Fő terméktulajdonságok

Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm

Üvegezés: 3 rétegű üvegezés, 48 mm vastagságban

Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.

Hőszigetelés: Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m 2 K, meleg peremes kialakítással 0,76 W/m 2 K.

Biztonság: RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető

Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.

Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

 


A műanyag nyílászáró rendszerek közül számos gyártó termékeit ki lehetne emelni, melyek világszínvonalú minőséget képviselnek, így például az általunk is forgalmazott Rehau, Inoutic rendszereket. Ennek jegyében az alábbiakban a Rehau Synego műanyag ablakkal fogunk foglalkozni, s röviden összefoglaljuk Önnek az említett nyílászáró minden fontosabb előnyét.

 

rehau nyílászárók prémium minőségben

 

Csúcstechnológia a nyílászárógyártásban
Mint, ahogy arra fentebb is utaltunk a Rehau termékei elsőosztályú iparcikkek, hiszen a magas színvonalú minőség elsődleges szempont a gyártás során. Mindez kiegészül az esztétikai aspektussal, a tökéletes funkcionalitás pedig megfizethető árakkal és széles kínálattal párosul, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ablakot. A Synego nyílászárók a Rehau csúcstermékei közé tartoznak, nem véletlen.

 

A Rehau Synego ablakok előnyei

A legmodernebb eljárásokkal és alapanyagokból gyártott Rehau ablak páratlan lehetőséget nyújt az energetikai megtakarításhoz. Az átlagos teljesítményű, standard ablakokkal szemben a Rehau nyílászárók akár 50%-al jobb hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek, így pedig rendkívüli módon csökkenthetők a fűtési költségek. A Rehau ablak passzívház szintű, Uw=0,76 W/m2K értékű hőszigetelése is elérhető, mely mondhatni egyedülálló. Ugyanakkor nem csak a hő-, de a hangszigetelés terén nyújtott szolgáltatások is elsőrangúak, hiszen akár 46 dB-ig is emelhető a hangtompító képesség a kintről beszűrődő zaj minimalizálása és a nyugodt, pihenésre alkalmas légkör megteremtése érdekében, a legforgalmasabb utak mellett is.

 

Biztonság

A nyílászárók kiválasztásakor nem elég csupán a szigetelésre gondolni, hanem a biztonsági szempontokat is érdemes figyelembe venni. A betörések elleni védelemben is maximális megbízhatóságot nyújt a Rehau ablak, a megerősített biztonsági technikának köszönhetően. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók RC1 biztonsági osztályba sorolhatóak, azonban akár az RC2 biztonsági fokozat is megrendelhető igény szerint.

 

Fő terméktulajdonságok

A Rehau Synego 80 mm vastag profillal rendelkezik, 3 rétegű üvegezéssel 48 mm vastagságban, s az ablaktokban 7 légkamra, míg az ablakszárnyban 6 légkamra felel a tökéletes hatásmechanizmusért. A Rehau ablak tömítései pedig megbízható védelmet nyújtanak a huzat és nedvesség ellen.

 

rehau synego, a tökéletes megoldás

A Rehau Synego ablakok minden irodában, lakásban, családi házban tökéletes megoldást jelentenek

 

Változatos színvilág, könnyű tisztítás

A bemutatott Rehau ablak előnyeinek felsorolásakor mindenképp meg kell említeni a gazdag színválasztékot is. A Rehau nyílászárók esetében akár 50 szín közül is válogathat, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. A funkcionalitáson túl sarkalatos szempontot jelent a megjelenés is, ugyanis a nyílászárókat érdemes úgy kiválasztani, hogy összhangban legyenek a ház, vagy lakás stílusvilágával, mind a forma-, mind pedig a színvilágot tekintve.

Az esztétika vonalon haladva érdemes még egy szempontot alaposabban górcső alá venni, ez pedig nem más, mint a tisztántartás. A Rehau Synego sajátossága a High Definition Finishing (HDF) felület. A HDF technológia jegyében az ablak felülete sokkal simább, amelyen nehezen tapad meg a szennyeződés, szemben a hagyományos ablakokkal. Ezen új technológiai eljárásnak köszönhetően több év után is úgy fog csillogni ablaka, mintha csak aznap szerelték volna be. Azon felül, hogy hosszú ideig nem kell foglalkoznia az ablakpucolással, ha mégis erre kerül a sor, ez nagyon könnyedén és gyorsan kivitelezhető.

 

Környezetbarát Rehau ablak

A közfelfogás a műanyag ablakokat illetően az, hogy ezek a termékek sokkal jobban károsítják a környezetet, mint például alumínium társaik. Ez nem feltétlen igaz, legalábbis nem a Rehau és a Realtherm gyártáspolitikájában, ugyanis nálunk a műanyag ablakok is újrahasznosításra kerülnek. Kinyerjük a különböző alapanyagokat, majd ezeket az új termékek gyártása során felhasználjuk, mellyel magunk is hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz.

Összefoglalva tehát a leírtakat a Rehau Synego 80 mm-es műanyag ablak kiváló választás, ha spórolni kíván a fűtési költségeken vagy, ha a hangszigetelést szeretné korszerűbb ablakokkal megoldani. Emellett a biztonságosság, és a gazdag szín-, és formavilág is fő szerepet kap, nem beszélve a könnyű tisztításról és időtállóságról.

 

Az Uniós szabályok értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.
A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, vagy ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

ENGEDÉLYEZEM